„Jövőnk a tét – hulladékokról okosan!”

 

 

Tisztelt Pedagógusok! Kedves Versenyzők!

 

Toldi Zoltán vagyok, a Beregi Természet- és Környezetvédelmi Egyesület elnöke és egyben a Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium tanára.

 

Köszönjük, hogy regisztráltak vetélkedőnkre és beküldték az első forduló megoldásait. Reméljük, sok hasznos információt gyűjtöttek össze a fiatalok, amelyek a verseny sikeressége mellett jól szolgálja környezettudatos gondolkodásuk fejlődését is.

 

Levelünkhöz csatoltan küldjük a második forduló feladatsorát. Ezekben a feladatokban azt szeretnénk elérni, hogy megszerzett tudásukat kreatívan alkalmazva gyakoroljanak pozitív hatást társaikra is. Kérjük az elkészített feladatokat az első forduló megoldásaihoz hasonlóan email címünkre 2019.03.14.-ig küldjék meg! Kérjük, a határidőt pontosan tartsátok be, hogy legyen elég idő az értékelésre! Az előzetes menetrend szerint 2019.03.20.-ig szeretnénk eldönteni a sorrendet, hogy a legügyesebb csapatokat meghívhassuk a döntőre és a szakmai kirándulásra.

 

Ha bármilyen kérdésük van, hívjanak telefonon, vagy a megadott email címre írjanak levelet. Valamennyi megadott emailcímre átküldjük a feladatsorokat, így ha több levelet is kapnak, elnézésüket kérjük.

 

Sikeres munkát, kellemes és hasznos időtöltést kívánunk a feladatok megoldása során.

 

Kollegális üdvözlettel:

 

 

Toldi Zoltán

a szervezők nevében

 

A vetélkedőhöz jó munkát és sok sikert kívánunk!

 

 

A projekt az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával valósult meg.

www.szelektalok.hu